Web Form Web Form

Tramesa documentació matrícula-Escola FUAB formació

Per a formalitzar la matrícula gaudint d'una bonificació cal enviar a través d'aquest formulari, i abans de formalitzar la matrícula, el document que acrediti aquesta gratuïtat o descompte. Un cop formalitzada la matrícula tens fins al dia 7 de novembre per a presentar l'original o una còpia compulsada a la Gestió Acadèmica. És molt important revisar les instruccions i terminis a l'apartat de Documentació que hi ha a www.uab.cat/matricula , donat que no tothom que té una gratuïtat està obligat a presentar documentació. També trobareu un apartat amb informació específica sobre les Deduccions.

Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
caràcters restants

Aquestes dades personals s'adjuntaran al teu expedient acadèmic a efectes de la seva aplicació a matrícula. Un cop formalitzada la matrícula tens fins al dia 7 de novembre per a presentar l'original o una còpia compulsada a la Gestió Acadèmica.

Les dades personals recollides en aquest formulari seran tractades per la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona (FUAB) amb la finalitat de gestionar la teva matricula, el teu expedient acadèmic i les activitats organitzades als centres educatius de la Fundació UAB. La legitimació per al tractament de les teves dades deriva del vincle establert amb la formalització de la teva matrícula i del compliment d'una obligació legal recollida en la normativa vigent aplicable als teus estudis. Les teves dades personals podran ser comunicades a tercers. Pots exercir els teus drets d'accés, rectificació, supressió, portabilitat, oposició i limitació davant la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona, a l'avinguda Can Domènech, Edifici Blanc del campus de la UAB, o mitjançant correu electrònic a proteccio.dades.fuab@uab.cat. Per a més informació, pots consultar el document:Informació per al tractament de dades dels alumnes del Centres de la FUAB".

Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA