Subscripció al newsletter Alumni UAB

Si no t'has titulat a la UAB i vols rebre el newsletter mensual Alumni UAB amb totes les novetats, omple aquest formulari.

Però, si ets titulat/da a la UAB i no reps el newsletter, només has d'actualitzar les teves dades en el teu espai personal de la web Alumni UAB perquè et puguem fer arribar la informació més adient.

Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.

Les vostres dades personals són tractades per la Fundació Alumni UAB, com a encarregada del tractament, en virtut del contracte subscrit amb la Universitat Autònoma de Barcelona, responsable del tractament, per mantenir una vinculació permanent de la UAB amb els seus antics estudiants i fomentar la relació entre ells, així com facilitar serveis de formació continua i d¿orientació i inserció laboral, i difondre les activitats dirigides als antics alumnes de la UAB.   Podeu exercir els vostres drets d¿accés, rectificació, supressió, oposició, limitació del tractament  i portabilitat davant el responsable del tractament, mitjançant sol·licitud dirigida a la Secretaria General de la UAB, campus universitari de Bellaterra, Edifici del Rectorat, Pça. Acadèmica, 08193-Cerdanyola del Vallès (Barcelona); o davant la Fundació Alumni UAB, mitjançant sol·licitud dirigida a Fundació Alumni UAB, campus universitari de Bellaterra, Local P1, plaça Cívica, 08193-Cerdanyola del Vallès (Barcelona) o a proteccio.dades.alumni@uab.cat. 

Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA