Web Form Web Form

Matrícula curs virtual Servei de Llengües

Amb aquest formulari podeu matricular-vos als cursos virtuals del Servei de Llengües (consulteu cursos i preus al nostre web).

Els cursos virtuals amb la plataforma Dexway són en règim d'autoaprenentatge i no inclouen assessorament del professorat.

En cas de voler obtenir una certificació de nivell us heu de matricular en qualsevol de les convocatòries programades o a demanda que oferim.

Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.

La comunitat universitària vinculada té un descompte del 15% sobre el preu de persones externes.

Aquest camp és obligatori.
caràcters restants

Condicions de matrícula

Comunicació del Servei de Llengües a la persona que s'inscriu per donar-li les instruccions del pagament en línia amb targeta. Un cop donada d'alta la llicència, no s'admet en cap cas la devolució de l'import.

Important

La llicència d'ús de la plataforma virtual té una durada d'un any des del moment de l'alta. Pots començar la formació quan vulguis des d'aquell moment. Consisteix en activitats d'autoaprenentatge sense tutoria.

Independentment del nivell que et recomani de cursar la prova de llengua que pots fer dins la plataforma, tens accés als materials en línia de tots els nivells de l'idioma, de manera que pots anar progressant en l'aprenentatge.

Els cursos virtuals del Servei de Llengües no inclouen cap examen final que acrediti el nivell que has assolit, però sí una certificació de les hores d'aprenentatge esmerçades en la formació dins la plataforma.

En el cas de l'anglès, el Servei de Llengües t'ofereix sessions de conversa que poden ser un bon complement a la formació de la plataforma virtual. Consulta'n les característiques i els preus.

Protecció de dades

Les vostres dades personals s'incorporaran al fitxer Winzen de la Universitat Autònoma de Barcelona, amb domicili al carrer de la Vall Moronta s/n, de Bellaterra (Cerdanyola del Vallès, 08193). De conformitat amb el Reglament general de protecció de dades, us informem que les dades personals facilitades seran tractades pel Servei de Llengües de la UAB (UAB Idiomes Campus) amb la finalitat de comunicar i promoure les seves activitats i els seus cursos i per gestionar la matrícula. La base legal per al tractament d'aquestes dades és el vostre consentiment. Aquestes dades poden ser comunicades a entitats vinculades a la Universitat Autònoma de Barcelona per a les mateixes finalitats. En qualsevol moment podeu exercir els vostres drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat davant el Servei de Llengües de la UAB mitjançant l'adreça s.llengues.info@uab.cat. Consulteu en detall la normativa de protecció de dades d'UAB Idiomes Campus:

http://www.uab.cat/doc/Proteccio_dades_UABIdiomesCampus.pdf

Aquest camp és obligatori.
Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA