Consulta cursos Servei de Llengües

Si vols més informació sobre algun dels cursos del Servei de Llengues de la UAB, ens pots enviar la consulta mitjançant aquest formulari.

Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
Aquest camp és obligatori.
caràcters restants

Protecció de dades

De conformitat amb el Reglament general de protecció de dades, us informem que les dades personals facilitades en aquest formulari seran tractades per UAB Idiomes Campus amb la finalitat de comunicar i promocionar les activitats i estudis. La base legal per al tractament d'aquestes dades és el vostre consentiment. Aquestes dades poden ser comunicades a la Fundació Universitat Autònoma de Barcelona o a altres entitats vinculades a aquesta per a les mateixes finalitats. En qualsevol moment podeu exercir els seus drets d'accés, rectificació, supressió, oposició, limitació i portabilitat davant d¿UAB Idiomes Campus, mitjançant un correu a s.llengues.info@uab.cat.

En compliment del que disposa l'art. 22 de la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i del comerç electrònic, en cas que vulgueu revocar el consentiment prestat podeu fer clic al botó Donar-se de baixa que trobareu al peu de pàgina dels nostres correus o contactant-nos a s.llengues.info@uab.cat amb el següent text a l'assumpte: No accepto correus electrònics o altres mitjans de comunicació electrònica d'UAB Idiomes Campus.

Consulteu en detall la normativa de protecció de dades d'UAB Idiomes Campus: https://www.uab.cat/doc/Proteccio_dades_UABIdiomesCampus.pdf

Aquest camp és obligatori.
Text per identificar Refresca CAPTCHA Refresca CAPTCHA